contact079-3311550
social media

Over ons

Kasterop is in 1982 opgericht door de heer Kasterop. Deze had toen al vele jaren ervaring met het repareren en verkopen van reinigingsmachines en zeer veel kennis van vloerreinigingstechnieken.

Kasterop is een handelsonderneming. Wij leveren schoonmaakbenodigdheden en machines aan schoonmaakbedrijven, bedrijven, instellingen en particulieren. Daarnaast geeft Kasterop regelmatig advies bij reinigingsvraagstukken. Ook hebben wij een eigen technische dienst en werkplaats, waar wij reparaties aan alle merken en soorten reinigingsmachines uitvoeren. Onze technische dienst verricht tevens reparaties en NEN Keuringen bij klanten op locatie.

Kasterop kent drie hoofdactiviteiten:

  1. Het verkopen van schoonmaakbenodigdheden zoals reinigings- en beschermingsmiddelen, plastic zakken, papierwaren zoals handdoekjes en toiletpapier, bezems, maar ook werkwagens, mopemmers, watertanks enz.
  2. De exclusieve import van een Duits merk reinigingsmachines (Columbus) en verkoop van vrijwel alle andere merken reinigingsmachines. Daarnaast is er ook verkoop van gebruikte reinigingsmachines
  3. Een reparatieafdeling voor alle merken en soorten reinigingsmachines. Doordat we een eigen technische dienst hebben, kunnen we een onderhoudsbeurt, een NEN 3140 keuring of een reparatie aan uw reinigingsmachine vaak snel uitvoeren. Indien het nodig is, kunnen we ook bij u op locatie langskomen om de werkzaamheden te verrichten. Tevens verhuur van verschillende reinigingsmachines.

Verder beschikt het Kasterop over een eigen osmose-waterinstallatie met een voorraadtank van 5000 liter. Wij leveren dit water aan glazenwassers. Het water kan 24/u per dag, dus ook buiten openingstijden afgenomen worden dmv munten.

Het KvK nummer van Kasterop is 27307711.

Neem contact met ons op

Kasterop te Zoetermeer is de exclusieve importeur van COLUMBUS reinigingsmachines en stofzuigers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmachines van andere merken, voor reinigingsmaterialen en reinigingsmiddelen.

contact 079-3311550