contact079-3311550
social media

Middelen

Professionele Schoonmaakmiddelen

Bij Kasterop kunt u terecht voor uw professionele reinigingsmiddelen en industriële schoonmaakmiddelen. Ook leveren wij professionele schoonmaakproducten als sponsen, Unger, Canadian en Ettore rubbers, trappen en doeken. Reinigingsmiddelen voor schrobzuigmachines (schuimvrij) en speciale was voor houten vloeren zijn ook in ons assortiment aanwezig.

Naast de traditionele schoonmaakmiddelen bieden wij ook diverse ecologische schoonmaakmiddelen aan. Deze middelen zijn van het EU Ecolabel voorzien en daarmee beter voor ons milieu. Ook verkopen wij u de bekende producten van Kiehl, Pulastic, Johnson Diversey en andere producenten.

Osmosewater tappunt in Zoetermeer

Alle producten die nodig zijn bij het wassen van ramen zijn bij ons verkrijgbaar, inclusief osmose water. Wij hebben een tappunt waaruit 24 uur per dag, 7 dagen in de week osmosewater kan worden getapt. Hiervoor kan u in de winkel speciale munten kopen. Een munt geeft 50 liter water; het enige dat u nodig heeft is een slang om het water van de muur in uw tank te laten stromen.

Ook hebben we het gehele gamma van professionele producten voor het wassen van ramen. Naast osmosewater leveren wij ook sponsen, zemen, Pulex, UNGER en Ettore rubbers, inwassers, 'buckets on a belt', riemen, trappen en doeken.

In onze webwinkel vindt u een overzicht van een deel van de produkten die wij verkopen.

Neem contact met ons op

Kasterop te Zoetermeer is de exclusieve importeur van COLUMBUS reinigingsmachines en stofzuigers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmachines van andere merken, voor reinigingsmaterialen en reinigingsmiddelen.

contact 079-3311550