contact079-3311550
social media

Machines

Nieuwe machines

We hebben een ruim assortiment schoonmaakmachines van diverse merken, waaronder COLUMBUS en Matrix. In onze webshop is een groot deel van ons aanbod van machines te bekijken. Mocht de schoonmaakmachine waarnaar u op zoek bent er niet tussen staan, neem dat contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het gewenste apparaat alsnog aan u te leveren.

Gebruikte machines

Naast nieuwe apparaten, verkopen we ook tweedehands reinigingsmachines. Deze machines worden standaard met minimaal 6 maanden garantie geleverd (met uitzondering van het accupakket). We hebben regelmatig tweedehands machines op voorraad die slechts korte tijd gebruikt zijn, waardoor de aanschaf van een gebruikte machine nog interessanter kan zijn. Klik op een van de onderstaande linkjes om ons aanbod per machinesoort te bekijken.

Verhuur van machines

Indien u tijdelijk of incidenteel behoefte aan een reinigingsmachine heeft, dan is huren een prima optie. U kunjt bij ons terecht voor de verhuur van:

  • Stoomreinigers
  • Tapijtreinigingsmachines en toebehoren
  • Eenschijfmachines/Boenmachines/Schrobmachines
  • Veegmachines
  • Stofzuigers en waterzuigers
  • Schrobzuigmachines

Bij verhuur van tapijtreinigingsmachines en schrobzuigautomaten kunnen ook de benodigde schoonmaakmiddelen meegeleverd worden. U betaalt alleen voor de hoeveelheid gebruikt product. 

Neem contact met ons op om het verhuur te bespreken.

Neem contact met ons op

Kasterop te Zoetermeer is de exclusieve importeur van COLUMBUS reinigingsmachines en stofzuigers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reinigingsmachines van andere merken, voor reinigingsmaterialen en reinigingsmiddelen.

contact 079-3311550